Ervaring patiënten

Lekker buiten spelen / geen niesbuien meer

Verena 10 april 2019
Bizar! Dat is het enige woord dat ik aan deze behandelmethode kan geven. Vandaag opnieuw laten tapen na ongekend succes in 2018. Tot ver in oktober heb ik nergens meer last van gehad!!
Ronald 27 juni 2018
Het tapen lijkt te helpen. Heb tot nu toe  geen traanogen meer en geen niesbuien (1e tape 25 juni)! Bedankt voor de tip.
Stephanie 18 juni 2018
Op wat niezen na, heb ik nagenoeg geen klachten meer sinds ik voor de 2e keer getapet ben!
Janey 5 juni 2018
Ik heb heel de week nergens last van gehad, soms was ik heel licht een uurtje snotterig maar dat trok gauw bij. Gisteren heb ik de tape verwijderd, en vandaag is het weer op z’n allerergst ik heb er weer heel veel last van. Dat betekent dat ik zo tevreden ben en ik het liefst mezelf vandaag nog opnieuw ga laten tapen zodat ik er weer zonder medicijnen doorheen kom.
Hans 9 mei 2018
Na drie keer tapen geweldig resultaat. Ben met opzet zonder mond/neuskap in de tuin gaan snoeien (bij warm weer!). Geen hooikoortsverschijnselen!!!
Julio 9 mei 2018
Ik heb 24 april een medical tape behandeling gehad i.v.m. mijn hooikoorts. Ik heb nog wel last heb gehad maar minimaal. En met minimaal bedoel ik wel met 80% verminderd. Dus dat is sowieso wel een verbetering. Dank daarvoor. Als er een 2e behandeling nodig is, weet ik jullie te vinden.
Moeder van Steffy (12 jaar) 12 februari 2018
Wij willen Steffy graag weer laten tapen voor haar hooikoorts. Vorig jaar geweldig resultaat gehad!
Steffy (11 jaar) 26 juni 2017
Maandag 19 juni getapet. Neusspray was ‘s-avonds al niet meer nodig. Hoef geen pilletjes meer te slikken! Ik kan weer buiten spelen en ben kei-blij!! Dank je wel Floor.
Bennie 12 juni 2017:
Vrijdag 9 juni getapet, vandaag nergens geen last meer van!! Geweldig!
Lindsay 31 mei 2017:
Heel fijne behandeling gehad bij FysioFit Eindhoven Zuid.Je wordt vriendelijk ontvangen en ze nemen goed de tijd voor je. Ik heb twee keer medical tape gehad voor mijn hooikoorts. Ik merk zeker een verschil. Ik  heb minder niesbuien en een jeukende neus. Nu begint voor mij het hoogseizoen voor de hooikoorts, nu heb ik er weer wat meer last van, maar het is zeker wat minder. Bedankt! en volgend jaar zeker weer.
Sandra 15 mei 2017:
Over ervaring met medical taping bij hooikoorts kan ik eigenlijk vrij kort zijn: Helemaal top!
Vooraf was ik nogal sceptisch…. een stuk tape op je rug en geen klachten meer, jaja… Maar ach…baat het niet, schaden doet het ook niet en ik had al een jeukende neus en last van mijn ogen, dus…. In de loop van de avond stopte de jeuk aan mijn neus en de volgende ochtend waren ook mijn droge, prikkende ogen over. Ik heb zowaar vorige week een bosje bos-hyacinten in huis gehad!

Ook dochterlief laten tapen, die begint begin mei met alle grassen….tot op vandaag: klachtenvrij! Ik kan het iedereen met hooikoortsklachten aanraden! Blijf het een vaag verhaal vinden, maar het werkt en dat is wat telt!
Anne-Marie april 2017:
Getapet voor mijn allergie voor berkenbomen. Daarna op een terras onder drie berkenbomen kunnen zitten zonder klachten!
Danielle 15 juli 2016:
Na 6 weken niezen/snotteren totaal van hooikoorts af! Woensdag getapet, donderdag ging het al stukken beter, vanochtend klachtenvrij!