Onder begeleiding in een groep of vrij trainen

Fitness op maat èn op tijden dat het u uitkomt

Wij bieden u de mogelijkheid om vrij te trainen op tijden die u het beste uitkomen èn om in een gezellig groepje, onder begeleiding, te fitnessen op vaste tijden. Als onderdeel van uw trainingsprogramma kunt u -na of tussen de training door- gebruik maken van de Power Plate.

Onze fitnessruimtes worden ook gebruikt voor medische fitness. De moderne benadering van fysiotherapie is gericht op een actieve deelname van de patiënt aan zijn/haar herstelproces. Nadat de klachten verminderd of verdwenen zijn, wordt het tijd om de kracht en de conditie weer op te voeren naar het niveau dat hoort bij een gezond en normaal functioneren van het lichaam.

Sport intake

Vragenlijst, kracht- en fittest voor uniek trainingsprogramma

Vóór u begint met trainen, nemen wij altijd een sport intake af. Wat houdt dat in? U vult een vragenlijst in over uw algehele gezondheid en bespreekt dit met een van onze fysiotherapeuten. Het is voor ons o.a. belangrijk te weten of u klachten heeft en/of medicijnen gebruikt.

De fysiotherapeut neemt ook een kracht- en fittest af en zal aan de hand van de resultaten van het gesprek èn de testen, een uniek trainingsprogramma opstellen. Uiteraard zullen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld worden.

Voor informatie over openingstijden klikt u hier.
Voor informatie over abonnementen klikt u hier.

Trefwoorden

die horen bij fitness bij FysioFit Eindhoven Zuid

  • persoonlijk
  • gezellig sporten
  • uw eigen unieke programma
  • ruime trainingstijden
  • dichtbij
  • voor sporters èn twijfelaars.

Wilt u wel werken aan uw lichaam maar heeft u niet veel tijd of kunt u er niet te veel tijd aan besteden? Dan is onze Power Plate voor u misschien een oplossing!