Aanmeldprocedure voor arbeidsfysiotherapie

Aanmelden van uw medewerkers

Als uw medewerker klachten krijgt, ongeacht of dat door privé omstandigheden komt of dat het arbeidsgerelateerd is, kunt u hem/haar voor behandeling bij ons aanmelden. Wij garanderen u dat wij (op werkdagen) de intake binnen 24 uur af zullen nemen.

Uiteraard krijgt u als werkgever een verslag van onze bevindingen eventueel aangevuld met adviezen.

Aanvullende behandeling

Op maat ter bevordering van snel herstel

Het is mogelijk dat de conclusie uit de intake aangeeft dat alleen fysiotherapeutische behandeling niet voldoende is om uw werknemer volledig inzetbaar te krijgen c.q. te houden. Mocht dat het geval zijn dan kunnen wij u, door combinatie van de diverse disciplines binnen ons bedrijf, een op maat afgestemd programma aanbieden dat een snel herstel van uw medewerker zal bevorderen.

 

 

Aanmelden?

Via formulier, e-mail of telefonisch

Om uw medewerker aan te melden, kunt u hieronder het aanmeldformulier aanklikken en invullen. Mocht uw browser het invullen niet ondersteunen, dan kunt (rechtsboven) de optie kiezen om dit met een PDF Reader (Adobe Reader) te openen. Vervolgens kunt u het PDF formulier, als u het volledig heeft ingevuld, aan ons e-mailen door de verzendknop onder aan het formulier te gebruiken.

Aanmeldformulier
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.