Fysiotherapeut In-Company

Sneller, korter en effectiever

Het is mogelijk om ons als “Fysiotherapeut In-Company” in te zetten. De fysiotherapeut komt dan bij u in het bedrijf. Dit levert uw medewerker een (reis)tijdbesparing op van 50%. De behandeling start sneller, duurt korter en is effectiever.
Marcel Tiels  werkt al sinds 2000 als fysiotherapeut in-company bij DAF Trucks NV in Eindhoven. Omdat de fysiotherapeut op de werkvloer aanwezig is en de relatie tussen klachten en arbeidsomstandigheden kent, zijn klachten effectief te behandelen. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde klachten. Voorwaarde is wel dat er een ruimte beschikbaar moet zijn voor de behandeling. Afhankelijk van de afspraken in uw bedrijf, kan iedere medewerker onder werktijd begeleid worden.
Voor meer informatie over preventieve fysiotherapie verwijzen wij u graag naar het artikel Duurzame Inzetbaarheid. Dit artikel vindt u op onze Home pagina bij Belangrijke Info (onder aan de pagina).

Reacties klanten

DAF Trucks NV

DAF Trucks NV

“De interne Arbodienst van DAF Trucks NV heeft in
FysioFit Eindhoven Zuid een goede partner gevonden voor bedrijfsfysiotherapie. De uitgangspunten: snelle interventie bij werkgerelateerde problematiek, preventie inzet, behandeling op het bedrijf door fysiotherapeuten met kennis van DAF èn adequate afstemming met de bedrijfsartsen, maken dat het concept van FysioFit Eindhoven Zuid
DAF-breed is ingezet.”

Pieter Schrover, bedrijfsarts DAF Trucks NV te Eindhoven